Yritykset ja ryhmät

Erilaisten ryhmien ajanvietto- ja retkipaikkana Funpark on monipuolisin. Meillä voit järjestää monenlaiset yritystilaisuudet, kauden avajaiset, päättäjäiset, liikuntapäivän, luokkaretket, päiväkotien retket tai muut ryhmätilaisuudet. Tekemistä löytyy jokaisen lapsen ja aikuisen makuun simulaattoreista perinteisiin huvipuistolaitteisiin.

Tanssibile

Ryhmille

Meillä voit järjestää monenlaiset yritystilaisuudet, kauden avajaiset, päättäjäiset, liikuntapäivän, luokkaretket, päiväkotien retket tai muut ryhmätilaisuudet.

Aikuisten-juhlat

Yrityksille

Luulitko että kaikki on jo nähty? Kaavailetpa asiakastilaisuuden järjestämistä, pikkujouluja tai palkintoa henkilökunnallesi hyvästä työstä, ota yhteyttä!

Pikkujoulut yrityksille

Funpark tarjoaa huikeat puitteet isommankin tapahtuman läpivientiin niin, että jaikuisiltakaan vauhtia puutu hurjissa vuoristorata- tai lentosimulaattoreissa.

RETKIPÄIVÄ FUNPARKIIN

6D-laitteet, pelit ja simulaattorit takaavat ikumuistoisen retkipäivän. Funpark on uusi sisähuvipuisto, jota ei ole aiemmin Suomessa eikä tässä mittakaavassa edes koko Pohjois-Euroopassa nähty. Huikeat simulaattorit ja 6D –laitteet sekä pelit ja perinteinen huvipuistotarjonta tekevät siitä lasten, nuorten ja myös aikuisten suosikkikohteen.

Retkipäivä on paras päivä! Funpark kutsuu nyt tutustumaan riemujen rikkauksiin erikoishinnoin: Sisäänpääsy Seikkailupuiston puolelle vain 8,00€/retkeläinen ja koko Funpark-sisähuvipuistoon vain 12,00€/retkeläinen. Retkihinnat ovat voimassa arkisin ma-pe klo 10-14 välisenä aikana koulu- ja päiväkotiryhmille sekä urheiluseuroille. Kun on herkkuhetken tai tankkaustauon aika, saatavilla on lisämaksusta energiatasoja elvyttävät lisätarjoilut: esimerkiksi reilu sämpylä ja mehu pistävät uutta puhtia kinttuihin, alkaen 4,00€/lapsi. Isomman nälän tyydyttävän buffetruokailun tarjoamme alkaen 7,90€/lapsi. Ota yhteyttä ja varaa! Puh. 010 837 3067 tai info@funpark.fi

Luokkaretkipaketit ja -hinnat

Retket_snackRetkisnack

16,00 €/lapsi

Retkisnack paketti sisältää sisäänpääsyn, karkkia, popcornia, maitoa, mehua, vettä ja oman huoneen.

Luokkaretkiä Funparkissa voi järjestää maanantaista perjantaihin.

Varaa retki verkosta

tai soita 010 837 3067

Retket_evasleipaEväsleipäpaketti

16,00 €/lapsi

Eväsleipäpaketti sisältää sisäänpääsyn, lasten kinkku- tai juustoleivän, mehua, vettä ja oman huoneen.

Luokkaretkiä Funparkissa voi järjestää maanantaista perjantaihin.

Varaa retki verkosta

tai soita 010 837 3067

Retket_kotiruokaBuffetpaketti

alk. 19,90 €/lapsi

Buffetpaketti sisältää sisäänpääsyn, lämpimän ruoan, ruokajuomat, leipä, jälkiruoka kahvin/teen.

Luokkaretkiä Funparkissa voi järjestää maanantaista perjantaihin.

Varaa retki verkosta

tai soita 010 837 3067

Kaikkiin luokkaretkien ryhmävarauksiin sisältyy oma huone ryhmälle joka voi toimia oman ohjatun ryhmätoiminnan tukikohtana tai tarpeen vaatiessa osalle ryhmästä rauhoittumis- tai esimerkiksi askartelupaikkana sekä tavaroiden säilytyspisteenä. Oma huone on käytössä vähintään kaksi tuntia. Ryhmille avaamme puiston normaalia aiemmin, jo klo 9.00 koska se usein sopii paremmin päivän rytmiin. Valvojille tarjoamme veloituksetta saman paketin kuin lapsille valitun seuraavin ehdoin: yksi (1) valvoja per ryhmä tai yksi (1) valvoja per kahdeksan (8) lasta.

YRITYS- JA YKSITYISTILAISUUDET

Yritystilaisuudet Funparkissa ovat jotain sellaista, jota eivät kaikkeen tottuneet työn raskaan raatajat ole vielä nähneet. Hienoimmat siviilikäytössä olevat simulaattorit aina 6D:ksi saakka ja sopivat aktiviteetit yhteiseen ajanviettoon nostavat tilaisuutenne tason ja hengen uuteen lentoon!

Tarjoamme myös kaikki tarvittavat tukipalvelut ravintolasta kokoustiloihin. Hyppää kyytiin ja pyydä tarjous tilaisuudesta 10-2000 hengelle jo tänään! Tilaisuuden voi järjestää aikuisille vieraille tai niin halutessanne myös niin, että vieraat voivat tulla perheensä kanssa.

Kysy lisää kuinka hurmaat vieraasi! myynti@funpark.fi puh. 010 8373 067

OHJELMAPAKETIT

Alta löydät esimerkkejä Funparkin ohjelmapaketeista yritystilaisuuksiin. Ohjelmapaketit sisältävät huvipuistorannekkeen ja kahvitarjoilun. Tilaisuudet rakennetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa aikataulun ja toiveiden mukaan. Kysy lisää myynti@funpark.fi puh. 010 8373 067

Simulaattoriajelu

Simulaattoriajelupaketti

alk. 50€/hlö

Miltä tuntuisi olla oikean Cessnan puikoissa tai onko Korkeajännityksistä jäänyt mieleen japanilaisten Zero? Valtakunnan hienoimmissa simulaattoreissa pääsee kokemaan porukalla mahtavat vuoristoradat, kaivoskuilut, 6D-prätkäajelut huikeilla radoilla tai ottamaan mittaa kavereista hienoimmassa siviilikäyttöisessä lentosimulaattorissa! Jos haluat oikeasti yllättää kollegat, työkaverit tai asiakkaat niin simulaattoriohjelma on takuuhitti!

Hinta sisältää:

Tunnin mittaisen simulaattoriajelupaketin sekä huvipuistorannekkeen.

Pyydä tarjous

myynti@funpark.fi tai 010 8373 067

Lasersota

Lasertaistelupaketti

alk. 50€/hlö

Suomen modernein lasertag areena löytyy Funparkista. Yrityksille ohjatut pelipaketit ryhmän koon mukaan. Sopii kilpailuhenkisille :)

Hinta sisältää:

1000m² lasersota-areenan käyttöönne sekä huvipuistorannekkeen.

Pyydä tarjous

myynti@funpark.fi tai 010 8373 067

PALVELUT YRITYSTILAISUUKSISSA

Ohjattua toimintaa lapsille

Puistoon on mahdollista saada lastenvahti tapahtuman ajaksi. Valvoja tekee lasten kanssa erilaisia puiston aktiviteettejä. Liikunnallinen lisäohjelma mahdollisuus erikseen pyydettäessä.

Ruokailu

Ruokailu voidaan tarvittaessa järjestää kokoustilassa, Funparkin ravintolassa tai kahvilassa. Tarjoilu räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Funparkin ravintolan valikoimaan voit tutustua täällä.

Neuvottelutilat

Neuvottelutiloina käytämme Ideaparkin korkeatasoisia neuvottelutiloja. Valitsemme käyttöönne sopivan kokoisen neuvottelutilan AV laitteineen.