LAITTEET

Funpark on Pohjois-Euroopan suurin sisähuvipuisto, joka tarjoaa monipuolisimmin hauskaa tekemistä jokaiselle huvittelunhaluiselle, ikään katsomatta.

Perheen pienimmät viihtyvät liikuntaseikkailumaailmassa sekä lasten huvipuistovempeleissä. Vanhemmille hauskaa haastetta tarjoavat puiston modernit simulaattorit sekä peli- ja lasermaailma.

Mikä parasta: hauskanpito ei ole enää sääsidonnaista, sillä sisähuvipuistossa voi pitää hauskaa aina halutessaan, satoi tai paistoi!

supermuuvi

Supermuuvi!

Microsoftin Kinect-peleissä käytät omaa vartaloasi peliohjaimena. Muista alkulämmittely, sillä sykkeen nousu on taattu!

Jalkaralli

Jalkaralli!

Nyt testataan, miten nopeasti tossusi nousevat. Kosketa varpaallasi lattian interaktiiviseen pelialustaan ilmestyviä kuvioita ja hämmästyt…

Piraattitaistelut

Piraattitaistelu

Kenelle kuuluu merien herruus? Piraattitaistelu on minikokoisten merirosvojen hauska mittelö, jossa kanuunankuulat viuhuvat ilmassa ja riemuaminen on huipussaan!

Mini-gp

Mini-Gp!

Mini-GP:n autoradalla voit kisailla itseksesi tai kavereitasi vastaan. Rata on joka tapauksessa haaste, jonka selvittävät vain taitavimmat pikkukuskit – kieli keskittyneesti keskellä suuta tietenkin!

Parinabiilit

Pärinäbiilit!

Näissä autoissa on todellista muskelia. Pärinäbiilit ovat nimittäin polkuautoja, joiden moottorina toimit sinä itse. Joten: pedaali pohjaan, pärinät ilmoille ja vauhdilla matkaan!

Hyppyla

Hyppylä!

Hyppylän pomppulinnoihin ei kyllästy koskaan. Sillä eihän hyppimiseen voi kyllästyä! Täällä saat pomppia niin paljon kuin ikinä jaksat, ja niin korkealle kuin ikinä pystyt!

Superseikkailu

Superseikkailu!

Tämä seikkailulabyrintti on perheen pienimipien supersuosikki. Eikä ihme, labyrintin lukuisat liikuntahaasteet ovat huvia, joiden ratkomisesta saa riemua kerta toisensa jälkeen!

Lasersota!

Laserit säteilevät seikkailua, jännitystä ja valovoimaista viihdytystä. Adrenaliini ryöppyää Dark Combatin lasersodassa, jonka juonenkäänteistä et voi koskaan olla täysin varma. Ole skarppina, kenen joukoissa sinä seisot?

Ikäraja: 7 vuotta. Alle 7-vuotias aikuisen valvojan kanssa, aikuinenkin tarvitsee Riemurannekkeen.

Kärrypolku!

Radio-ohjattavat autot ovat huvipuistovempeleiden klassikko ja koko perheen kestosuosikki. Kärrypolulle pääset päristelemään joko yksin tai ottamaan mittaa ajotaidoistasi ystäväsi kanssa!

Suositusikä: alle 4v. valvojan seurassa.

Muuri

Muuri!

Toivottavasti et pelkää korkeita paikkoja? Muurissa kiipeilijän taitosi pistetään koetukselle kun yrität saada kiinni pystysuoralle seinämälle syttyviä led-valoja.

Pituusraja: minimi 100cm

TimeFreak!

Tässä haasteessa kuntoasi koetellaan. Koeta saada kiinni ympärilläsi syttyviä ja sammuvia led-valoja… Onko sinusta tämän haasteen valovoimaisimmaksi selvittäjäksi?

Minikeilaus

Neljä minikeilarataa ovat oiva ympäristö tutustua keilailun saloihin. Ota tiukka ote pallosta ja lähetä se matkaan. Pian selviää, onnistuuko sinulta täyskaato…

keinukaruselli

Keinukaruselli

Perheen pienimmille (ja vähän isommillekin) tarkoitettu, perinteinen keinukaruselli vie sinut mukanaan viidakkomaisemiin. Siroista korikeinuista pääset näkemään Funparkin monista eri kuvakulmista.

Merirosvolaiva!

Meissä jokaisessa asuu pieni merirosvokapteeni. Käske papukaijaasi asettumaan tukevasti olkapäällesi, sillä tässä keinutuksessa saattaa siivekäs muuten lentää yli laidan!

Pituusraja: alle 100cm valvojan seurassa.

Painoraja: maksimipaino 75 kg

Junarata!

Tuuuuuuut! Minijuna on valmiina lähtöön! Hyppää kyytiin ja matkusta vaikka maailman ääriin.

Painoraja: maksimipaino 75 kg
Ikäraja: alle 3v. vain valvojan seurassa

Mahdoton Tehtävä?

Mahdoton tehtävä? on esterata, jolla kilpailet ystävääsi vastaan. Kilpailija, joka selvittää radan laseresteet lyhyemmässä ajassa, julistetaan voittajaksi!

Himalaya

Himalaya!

Sinustako seuraava kiipeilijälegenda historiankirjoihin? Tämän seinän kallistuksista et taatusti pääse helpolla eikä huippu ihan heti tule vastaan…

Pituusraja: minimi 100cm

Tähtitorni!

Kiinnitä turvavyösi ja ota tiukka ote käsinojistasi, nyt nimittäin mennään! Tähtitorni sinkoaa sinut avaruuksiin salamannopeudella.

Pituusraja: minimi 100cm, maksimi150cm

Painoraja: maksimipaino 60 kg

Spinni!

Mikäli olet todellinen vatkauksen ja vispauksen ystävä, on Spinni uusi supersuosikkisi. U:n muotoisella radalla kieppuva pyörivä vaunu saa maailmasi taatusti sekaisin!

Pituusraja: minimi 100cm, maksimi 200cm

Painoraja: maksimipaino 100 kg

Herra Lohikäärme!

Tämä tultasyöksevä taruolento on taatusti yksi Funparkin hellyttävimmistä hahmoista. Hyppää Herra Lohikäärmeen kyytiin ja hymyilyttävän hauska vauhtiseikkailu on taattu!

Pituusraja: Alle 120cm vain valvojan seurassa

Donitsi!

Törmäilydonitseissa et voi olla täysin varma onko homma sinulla oikeasti hallussa. Voi nimittäin olla, että ohjastitpa ajokkiasi miten taitavasti tahansa, saatat lopulta menettää sen hallinnan.

Painoraja: maksimipaino 150 kg
Suositusikäraja: 7v.

Kauhukellari!

Ei ihme, jos sinulta meinaa tässä kohtaa mennä sisu kaulaan. Suosittelemme kuitenkin, että voitat pelkosi sillä kauhulabyrintti on kaikesta kamaluudestaan huolimatta hauska haaste.

Huom: Sisältää pelottavia kuvia, jotka saattavat järkyttää pieniä lapsia. Ei suositella alle 10-vuotiaille

Kuula!

Nyt menevät maailmankirjat taatusti sekaisin! Kuulassa pyörit kuin pallo ja suuntasi saattaa pian olla hyvinkin hukassa. Kokeile rohkeasti!

Pituusraja: minimi 140cm, maksimi 190cm
Painoraja: maksimipaino 100 kg

Swingi

Golf-simulaattori

Näillä väylillä pääset hiomaan swingiäsi vaikka et green cardia omistaisikaan. Simulaattori tarjoaa hauskaa haastetta myös kokeneemmille golfareille.

G-Force

Tässä simulaattorissa joudut todelliseen pyöritykseen. Pääset pilotiksi lentokoneeseen tai ottamaan vauhteja vauhdikkaaseen vuoristorataan. Pian tiedät, miltä G-voimat tuntuvat…

Pituusraja: minimi 120 cm
Painoraja: maksimipaino 200 kg (2 henkilöä)
Suositusikäraja: 7v.

Kapseli

Ethän pelkää vauhtia? Sitä tässä simulaattoriseikkailussa nimittäin riittää. Aseta siis 3D-lasit nenällesi, asetu tukevasti istuimeesi ja syöksy matkaan! PS. Kutsu myös kaverisi mukaan!

Painoraja: maksimipaino 150 kg (2 henkilöä)

Ikäraja: alle 4v. vain valvojan seurassa

XD Ride!

Koe huima seikkailu kaivoksen syövereissä tai tee aikamatka Villiin Länteen! Muista myös ladata laserpyssysi sillä olet itse avainroolissa siinä, miten tarina tulee päättymään!

Pituusraja: minimi 100cm
Ikäraja: alle 7-vuotiaat vain täysi-ikäisen valvojan seurassa

6D Adrenaline!

Tämä 6D-simulaattori syöksee sinut seikkailuun huiman vuoristoradan kurveihin tai vauhdikkaalle matkalle moottoripyörän selässä. Koet tämän seikkailun usealla aistillasi, sillä matkaasi tehostavat mm. ääni-, tuuli- ja vesiefektit. Simulaattorissa on kaksi yhdeksän henkilön katsomoa ja 10 erilaista seikkailua. Tervetuloa katsomaan vaikka kaikki filmit!

Pituusraja: minimi 100cm

Ikäraja: alle 7-vuotiaat vain täysi-ikäisen valvojan seurassa