Info

Funpark on avoinna  ma-la 10-20 ja su 12-18. HopLop Ideapark sisältyy Funparkin rannekehintoihin.

Vapun poikkeavat aukioloajat:

Vappuaatto   30.4.   klo 12-18

Vappupäivä    1.5.   klo 12-18

FUNPARKIN RAVINTOLAN UUDET AUKIOLOAJAT 19.9.2016 ALKAEN ( Sesonkina avoinna joka päivä)

Ma-Pe         Suljettu

La                avoinna klo 12-19.30 (buffet avoinna klo 12-18)

Su                avoinna klo 13-17.30 (buffet avoinna klo 13-16)

HopLopin kahvilasta voi ostaa ruoka-annoksia Funparkin aukioloaikojen mukaisesti.

 

 

Sisäänpääsyhinnat

Aikuiset valvojat veloituksetta

Riemu-
ranneke

(yli 100 cm)

19 €

Sisältää sisäänpääsyn Funparkin alueelle,kaikki huvilaitteet sekä 2 kpl pelipoletteja. Huomioithan että Kuula vaatii 140 cm  ja G-Force 120 cm pituuden. Herra Lohikäärmeeseen alle 120cm lapsi pääsee huoltajan kanssa.Sisäänpääsy HopLopiin sisältyy Funparkin rannekehintoihin.

Napero- ranneke

(alle 100 cm)

10 €

Sisältää sisäänpääsyn Funparkin alueelle, kaikki ilman pituusrajoituksia olevat huvilaitteet sekä 2 kpl pelipoletteja.Sisäänpääsy HopLopiin sisältyy Funparkin rannekehintoihin.

HopLop-ranneke

(yli 3 vuotiaat)

15 €

Sisältää sisäänpääsyn HopLopiin. Ei sisällä Funparkin aktiviteetteja.

Osta

Perhelippu

65€

Sisältää 4 kpl Funpark riemurannekkeita sekä 8 kpl pelipoletteja.Sisäänpääsy HopLopiin sisältyy Funparkin rannekehintoihin.

Laitelippu

5€

Laitelippu yksittäistä laiteajokertaa varten, mahdollinen käyttää kuudessa eri laitteessa á 5€. Yksittäiset laiteliput myynnissä vain valvovalle aikuiselle.

Yhteystiedot

Olipa asiasi miten huvittava tahansa, sen parempi. Kaikissa huvipuistoon liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelupuhelin on auki ma-pe klo 10-17 ja la-su 10-14

010 8373 067

Sijainti kartalla


Funpark sijaitsee Lempäälässä, E12-tien varressa, Ideaparkin liikekaupungissa. Helsingistä ajat Funparkiin vajaassa parissa tunnissa, Tampereelta matkaa Funparkiin on vain vajaa 20 kilometriä.

Katso rettiohjeet Funparkiin

Funparkin säännöt

Maksuvälineet: Käteinen, pankkikortti, MasterCard, Visa, Visa Electron, DinersClub, Amex.
Lasten huvipuistovierailun valvonta on huoltajan vastuulla. Alle 10-vuotiaalle lapselle edellytämme jatkuvaa valvojan läsnäoloa.
Ulkovaatteet jätetään niille varattuun vaatesäilytykseen. Vaatesäilytys tapahtuu omalla vastuulla. Käytössä on myös euron pantilla toimivia lukollisia kaappeja.
Puistoon mennään kengillä, sisätossuilla tai sukilla. Avojaloin leikkialueelle ei saa mennä. Joissakin aktiviteeteissä jätetään kengät telineeseen ohjekyltin niin pyytäessä.
Kädet on hyvä pestä ennen leikkialueelle menoa. Se on kohteliasta muita leikkijöitä kohtaan.
Pyydämme nauttimaan Funparkissa vain ravintolamme ja kahviomme tuotteita. Omat vesipullot ovat sallittuja. Vesipulloja voi ostaa myös ravintolasta ja kahviosta. Vauvanruokia voi Funparkiin tuoda itse.
Huolehdithan että lapsesi leikkii reilusti. Töniminen ja kiusaaminen ei ole sallittua ja tarvittaessa on henkilökunnan tehtävä puuttua asiaan jopa poistamalla mahdollisesti häiriötä aiheuttavat. Kerrothan henkilökunnalle mahdollisista ongelmista, jotta henkilökunta voi auttaa tarvittaessa.
Noudatattehan laitehenkilökunnan antamia turvallisuusohjeita.
Isoimmat huvipuistolaitteet käynnistyvät vain laitekuljettajan toimesta. Odotattehan kärsivällisesti vuoroanne. Laitteissa on kellotaulu joka osoittaa koska se on seuraavan kerran ajossa. Jos kellotauluun ei ole laitettu aikaa, voit kysyä henkilökunnalta.
Rannekkeen ostettuasi, väliaikainen poistuminen puistosta on mahdollista aina Funparkin pääkassan ollessa avoinna, arkisin  (ma-pe) sisäänpääsyt ostetaan HopLopin päädystä, jolloin sisäänpääsy on kertaluontoinen.