Info

Funpark on avoinna:
Ma-La klo 10-20 ja Su klo 12-18.

Ravintoloiden aukioloajat:
Kahvilasta voi ostaa ruoka-annoksia Funparkin aukioloaikojen mukaisesti.
Funparkin ravintolan aukioloajat:
Maanantaista perjantaihin suljettu

(Syyslomasesonkina 16.10.-22.10.2017 Ma-Pe klo 12-19.30 (buffet klo 12-18)).

Lauantaisin avoinna klo 12.00-19.30 (buffet avoinna klo 12-18).
Sunnuntaisin avoinna klo 13.00-17.30 (buffet avoinna klo 13-16).

Sisäänpääsyhinnat

Aikuiset valvojat veloituksetta

Riemu-
ranneke

(yli 100 cm)

19 €

Sisältää sisäänpääsyn Funparkin alueelle, kaikki huvilaitteet sekä 2 kpl pelipoletteja. Huomioithan että Kuula vaatii 140 cm  ja G-Force 120 cm pituuden. Herra Lohikäärmeeseen alle 120cm lapsi pääsee laiterannekkeelisen tai laitelipullisen huoltajan kanssa.

Napero- ranneke

(alle 100 cm)

10 €

Sisältää sisäänpääsyn Funparkin alueelle, kaikki ilman pituusrajoituksia olevat huvilaitteet sekä 2 kpl pelipoletteja.

Touhuranneke

(yli 100 cm)

15 €

Ei sisällä Funparkin aktiviteetteja.

Perhelippu

65€

Sisältää 4 kpl Funpark riemurannekkeita sekä 8 kpl pelipoletteja.

Laitelippu

5€

Laitelippu yksittäistä laiteajokertaa varten, mahdollinen käyttää kaikissa laitteissa á 5€. Yksittäiset laiteliput myynnissä vain valvovalle aikuiselle.

Yhteystiedot

Olipa asiasi miten huvittava tahansa, sen parempi. Kaikissa huvipuistoon liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelupuhelin on auki ma-pe klo 10-17 ja la-su klo 10-14.

Puh. 010 8373 067

Sijainti kartalla


Funpark sijaitsee Lempäälässä, E12-tien varressa, Ideaparkin liikekaupungissa. Helsingistä ajat Funparkiin vajaassa parissa tunnissa, Tampereelta matkaa Funparkiin on vain vajaa 20 kilometriä.

Katso rettiohjeet Funparkiin

Funparkin säännöt

Maksuvälineet: Käteinen, pankkikortti, MasterCard, Visa, Visa Electron, DinersClub, Amex.
Lasten huvipuistovierailun valvonta on huoltajan vastuulla. Alle 10-vuotiaalle lapselle edellytämme jatkuvaa valvojan läsnäoloa.
Ulkovaatteet jätetään niille varattuun vaatesäilytykseen. Vaatesäilytys tapahtuu omalla vastuulla. Käytössä on myös euron pantilla toimivia lukollisia kaappeja.
Puistoon mennään kengillä, sisätossuilla tai sukilla. Avojaloin leikkialueelle ei saa mennä. Joissakin aktiviteeteissä jätetään kengät telineeseen ohjekyltin niin pyytäessä.
Kädet on hyvä pestä ennen leikkialueelle menoa. Se on kohteliasta muita leikkijöitä kohtaan.
Pyydämme nauttimaan Funparkissa vain ravintolamme ja kahviomme tuotteita. Omat vesipullot ovat sallittuja. Vesipulloja voi ostaa myös ravintolasta ja kahviosta. Vauvanruokia voi Funparkiin tuoda itse.
Huolehdithan että lapsesi leikkii reilusti. Töniminen ja kiusaaminen ei ole sallittua ja tarvittaessa on henkilökunnan tehtävä puuttua asiaan jopa poistamalla mahdollisesti häiriötä aiheuttavat. Kerrothan henkilökunnalle mahdollisista ongelmista, jotta henkilökunta voi auttaa tarvittaessa.
Noudatattehan laitehenkilökunnan antamia turvallisuusohjeita.
Isoimmat huvipuistolaitteet käynnistyvät vain laitekuljettajan toimesta. Odotattehan kärsivällisesti vuoroanne. Laitteissa on kellotaulu joka osoittaa koska se on seuraavan kerran ajossa. Jos kellotauluun ei ole laitettu aikaa, voit kysyä henkilökunnalta.
Rannekkeen ostettuasi, väliaikainen poistuminen puistosta on mahdollista aina Funparkin pääkassan ollessa avoinna. Arkisin (ma-pe) sisäänpääsyt ostetaan eteläpäädystä, jolloin sisäänpääsy on kertaluontoinen.