Funpark ja HopLop avoinna joka päivä

Hinnoittelua muutetaan asiakaspalautteen mukaisesti.

Aiemmin lomakausien ulkopuolella vain viikonloppuisin toiminut Pohjois-Euroopan suurin sisähuvipuisto Funpark avataan nyt päivittäiseen käyttöön ympäri vuoden. Aukioloajat noudattelevat huvipuiston yhteydessä toimivan HopLop Ideaparkin vastaavia, ma – la klo 10 -20 ja su klo 12 – 18. Tällä muutoksella huvipuisto palvelee entistä paremmin kauppakeskus Ideaparkin asiakkaita, niin perheitä kuin nuoriakin.

Samassa yhteydessä hinnoittelu uudistuu asiakasystävällisemmäksi. Aiempi lasten valvojan aluelippu poistuu kokonaan käytöstä ja näin lasten valvominen helpottuu sekä esimerkiksi huvipuiston ravintoloissa voi asioida ilman aluelippua. Myös HopLop Ideaparkiin on mahdollista tulla edullisemmalla (1-2 vuotiaat 10€ yli 3-vuotiaat 15€) rannekkeella. Funparkin Riemuranneke maksaa 19€ yli 100 cm ja Naperoranneke 10€ alle 100 cm.

Funpark ja HopLop Ideapark toivovat asiakkaiden ottavan positiivisen kävijämääräkehityksen ja asiakaspalautteen mukanaan tuomat uudistukset hyvin vastaan ja toivottaa kaikki uudet ja vanhat leikin, liikunnan ja huvipuiston ystävät tervetulleeksi, joka päivä!